Sexy intimbarbering
Ta det hele til nye høyder ved å barbere eller intimfrisere kjønnet til hverandre, som en del av et hett forspill. Alt dere trenger, er en personlig hårtrimmer eller en barberhøvel med nytt blad, en god barberkrem og en etterbarberingskrem.

Legg dere ned på baderoms-gulvet etter en varm dusj, eller legg et varmt håndkle over området som skal barberes for og mykgjøre hårene i forkant. Ha på barberkremen og vent et par minutter til kremen har fått virke på hårrøttene.

Bruk en mild barberkrem uten særlig parfyme når du skal bruke den i underlivet, så slipper man å få irritasjon i etterkant. Smak & Behag mild barberkrem er helt super til intimbarbering da den er mildt parfymert og ikke skummer, den bare legger seg rundt hårrøttene og gjør barberingen lett som en lek. Og man har full kontroll når man ønsker å frisere en sexy frisyre.

Dersom du heller ønsker å bruke en hårfjerningskrem finnes det milde merker på markedet som egner seg bedre til intime soner, enn andre sterkere merker. Blitzblank har vært en bestselger hos oss i flere år, og anbefales av flere faste kunder.

Kremen fordeles på det området man ønsker, så venter man i 10 -20 (30 dersom du har sterke hårrøtter). En liten plastskrape følger med for å skrape av hårene og kremen.

Skyll godt med vann etterpå og ha på litt Unirens antinuppekrem, så slipper du irriterende røde nupper.

Se alle våre barberprodukter her.

Skrevet av Beate K.

0 comments

 1. Et annet godt tips er å kjøpe en egen deoderant til det området fra Nivea. Den nye som er for nupper og sår hud. Den funker kjempe fint! Jeg sliter vanligvis med nupper og kløe etter barbering, men tok på denne på rett etterpå og hadde ikke noen nupper!

 2. Hei Karine og takk for et godt tips.
  Når det gjelder Niveas egne deodorant så er nok den ment til armhuler, etter barbering, for både å roe ned huden og forhindre nupper og det er den nok helt sikkert god på.

  Men PH-verdien i underlivet er litt annerledes slik at en deo med stoffer som for eksempel antiperspirant og parfyme kan irritere og skape ubalanse. I underlivet skal PH-verdien være 3,5 mens på kroppen er det optimale 5,5.

  Mvh.
  Beate K.
  Butikksjef på Nett

 3. 10-20 hva da? sekunder, minutter?

  Prøvde forresten å barbere med massasjeolje og det gikk veldig bra og ble veldig hett i dusjen for meg selv etterpå 😉 Dette var en av deres erotiske massasjeoljer 🙂

  Liker veldig godt denne bloggen og at det kommer tips om forskjellige ting, tusen takk for det 🙂

 4. Hei Wenche,
  Det skal være 10 – 20 minutter. Det har gått litt fort i svingene og minuttene har faktisk forsvunnet fra teksten, vi beklager det. 😉

  Mvh.
  Beate K.
  Butikksjef på nett

 5. Hei
  Er en gift mann som er barbert fram og bak.
  Jeg og kona er barberte og vi bruker Rfsu intimkrem etter barbering,og den er kjempefin
  Rune

 6. For mitt vedkommende er massasjeoljer (gjerne deres fra Smak og behag) det absolutt beste å bruke som barberkrem! Hvis jeg i tillegg smører med oljen, eller Aloe Vera gelê etterpå, blir det perfekt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *