Visste du at Kondomeriet sender ut nyhetsbrev to ganger i måneden? I såfall, har du husket å melde deg på?

Gjennom nyhetsbrevet vil du månedlig få oppdateringer om nyheter, tilbud, konkurranser og andre overraskelser. Første nyhetsbrev hver måned inneholder alltid et partivaretilbud, mens brevet som kommer midt i måneden er et fokusbrev med pirrende nyheter og fokus varer.

Det vil si at alle nyhetsbrevkunder er ofte de første som får tilgang til partivarer med begrenset antall. Dette er virkelig noe for deg som ikke vil går glipp av supre tilbud.

Slik melder du deg på
Gå inn på kondomeriet.no. Øverst i høyre hjørne finner du en liten boks som heter nyhetsbrev. Der skriver du inn e-mailen din og trykker JA, takk. Deretter må du gå til innboksen din for å godkjenne påmeldingen. Så kan du bare glede deg til å høre fra oss med spenstige tilbud på mail!

Meld deg på her!

Maria K. Ebbestad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *