Cobra Libre er guttas sexleketøy fra Fun Factory. Formet som en bil og med en motor som en V12er er dette en fartsfylt og orgasmisk oppelvelse!

Hva er dette er kanskje den første tanken som slår deg. Jo det er Fun Factorys første sexleketøy for han Cobra Libre, og som med alle andre varer så slutter de ikke og overraske oss. Det er ikke en vagina, men en vibrator for han. Den er ikke så lett å sammenligne med noe annet, den må rett og slett bare prøves!

Oppladbar
Dette leketøyet er helt annerledes enn noen andre leketøy til nå. Med sin oppladbare motor er den rett og slett helt nytenkende, og gir deg en heftig kjøretur for pengene. Laderen er magnetisk og skal bare klikkes inntil Fun Factory logoen med begge polene. Lader følger med når du kjøper Cobra Libre.

Kraftig motor
Motoren styres ved hjelp av tre knapper på toppen som har touch funksjon. Den ovale knappen er selve start og stopp knappen, kjenn hvordan motoren starter nesten som på en bil, og deretter går den på «tomgang» før du styrer hastighetene med de to andre knappene!

Vrom, vrom let’s go!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *