Inspirasjon

Kondomeriet sponser russen

Jentene med Kondomeriet-gensere!

 

Vi er midt i april og rundt om i det ganske land forbereder russen seg til feiring. Daglig får Kondomeriet henvendelser fra russ som elsker Kondomeriet og vil bli sponset i russetiden. I år har vi valgt oss ut en buss med 28 flotte jenter som Kondomeriet sponser litt ekstra. Jentene er fordelt på 6 store skoler i Oslo og ruller med bussen “Sparta”.

 

Her er alle de 28 jentene på russebussen

 

Sparta
Konseptet er hentet fra filmen «300», en film som handler om 300 spartanere som i ledelse av Kong Leonidas sloss mot de over en million perserne. Jentene er, som de spartanske kvinnene var — sterke og selvstendige. De spartanske kvinnene hadde en helt særegen stilling i samfunnet på den tiden sammenliknet med de andre samfunnene antikkens hellas.

 

Jentene med Kondomeriet-gensere!

 

20 prosent avslag til all russ
I tillegg sponser Kondomeriet all russ med 20 prosent på alle varer hele russetiden. Ta med deg russebeviset og besøk din nærmeste Kondomerietbutikk.

 

Besøk Sparta på facebook her!

 

Maria K. Ebbestad

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *