Inspirasjon

Inn bakdøren

 

Selv om mange kvinner ikke føler seg helt komfortable med å la en mann introdusere dem for en ny og modifisert ”doggy style” er det allerede endel som har funnet gleden ved litt kinky analsex.

 

Tro det eller ei, analsex kan være veldig deilig for jenter fordi vaginaen ligger tett inntil. Rektum deler nemlig vegg med skjeden og erotiske nervetråder ligger nærmere på den siden, noe som kan gjøre opplevelsen helt unik, sterkere og muligens orgasmisk. Mange kvinner tror at analsex er et skikkelig tabu og noe som bare blir utført i ”pizzabudet har sex med den sultne jenta” filmer. Men i dagens samfunn av one night stands, trekanter og gruppesex er det tydelig at det meste er lov, tilogmed å bruke bakdøra på soverommet…

Det er noen som har sagt at kvinner prøver anasex to ganger; Èn gang for å se hvordan det er og èn gang til for å sjekke ut om det virkelig var så ille. Det er ikke alle jenter som liker analsex, eller som overhodet vil prøve det, men det finnes altså de som digger det. Så snakk med dama di og finn ut hvilken kategori hun tilhører.

 

 

 

 

Ekstra deilig
Mange par har funnet gleden i analsex så lenge det foregår på den deilige måten. Analsex skal ikke være ubehagelig eller vondt, så her gjelder det å finne de riktige leketøyene og behagelige tempo.

 

Analkuler fungerer på den måten at man fører de inn i anus der de ligger under samleiet, og trekkes ut under selve orgasmen. På den måten tar man orgasmen til nye høyder. Med vibrerende analkuler kan man også få gleden av de pirrende vibrasjonene, både som en del av forspillet og under selve sexen.

 

Bona Dea er medium store kuler som passer for både nybegynnere og viderekommende.

 

 

 

 

Bedre med glid
Anal Eaze anbefales å bruke under analsex. Den har en bedøvende effekt som gjør at musklene slapper lettere av, og gjør at man lettere kan nyte det gode. Denne kremen anbefales å bruke i tillegg til vanlig glidemiddel ved enhver form for anal stimulering. Sammen med Luksus Anal glidemiddel vil analsex føles glatt og deilig. Den unike formelen sikrer deg et produkt som verken klisser eller setter flekker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *