Inspirasjon

Heftig orgasme

 

Epona g-punktsvibrator vibrerer deilig hele veien ut i tuppen, for at du skal kunne massere g-punktet akkurat passe for en heftig orgasme.

 

G-punktsvibrator

G-punktet er et pirrende punkt inne i skjeden som mange kvinner har funnet stor glede av, både med partneren og med en god vibrator. For at vibratoren skal kunne treffe g-punktet godt trenger vibratoren og ha en krum tupp. Epona har et smalt skaft og en ideell tupp for å komme til der det kjennes deiligst, og vibrerer godt helt ut i tuppen.

 

Vibratoren justeres enkelt ved hjelp av en knapp i enden hvor du velger blant vanlige, jevne vibrasjoner og pulserende vibreringer. Tilsammen får du 10 forskjellige programmer. Motoren på vibratoren er stillegående, materialet er mykt men like vel fast, og du kan trygt ta med deg Epona i dusjen.

 

KJØP HER!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *