Inspirasjon

Er det bedre å fake?

 

Det er mange – både kvinner og menn – som faker orgasme. Men hvis du vil at forholdet skal vare, er det nok ikke så lurt i lengden…

 

Når dere har holdt på i over en time, kjønnsdelene begynner å bli såre, pulsen er på maks og du bare vil sove, er det mange – både kvinner og menn – som finner frem sin indre skuespiller og setter i stand et orgasmeshow til ære for partneren.

 

At kvinner faker orgasme er velkjent, mye takket være Meg Ryans rollefigur i Da Harry møtte Sally som ettertrykkelig beviste at menn flest ikke vet om en orgasme er ekte eller ikke. En undersøkelse viste at 68 prosent av danske kvinner har faket orgasme minst en gang i livet.  At menn også kan fake orgasme er mindre kjent, men det gjør de.

 

 

Hvorfor faker man?

De vanligste svarene at man ønsker å glede partneren sin eller at man vil at sexen skal ta slutt. Under en orgasme øker blodtrykket, muskler strammer seg og pusten blir tyngre. Men dette er ikke umulig å etterligne, og det er svært vanskelig å se om partneren faker eller ikke.

 

Jo lengre dere har vært sammen, jo bedre kjenner dere hverandre, og jo vanskeligere vil det forhåpentligvis være å fake. Uansett hvorfor du later som, er det vanskelig å komme utenom at å fake orgasme er å lyve til partneren. Du er ikke ærlig om hva du føler, bokstavelig talt.

 

Å fortelle partneren at du har faket orgasme er ingen lystig sak for noen av dere. Men fordelene er mange. Først og fremst at du slipper å lyve. I tillegg har dere mulighet til å snakke åpent om sexlivet deres. Det kan være ubehagelig i begynnelsen, men det må til for at dere begge skal oppnå et tilfredsstillende sexliv.

 

Kilde: about.com

0 thoughts on “Er det bedre å fake?”

  1. En idiotsikker måte å sjekke om hun kommer er å presse fingeren lett på utsiden av to´ern (ikke nødvendig å stikke den inn, selv om det også kan være hyggelig!). Hvis du kjenner at åpningen trekker seg samme gjentatte ganger så kommer hun. Umulig å fake.

    Men gjør du jobben skikkelig bør det være unødvendig å sjekke da 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *