Bilder fra Lelo.com

 

 

Dagens deilige er Lelo Mia

Mia er en liten og diskret klitorisvibrator fra Lelo, og lades opp ved hjelp av USB inngangen på Pcn, helt genialt! Lad den opp og ta den med deg neste gang du skal på tur…

 

Bilder fra Lelo.com

 

Praktisk og oppladbar

Mia kan lades enkelt ved å ta av toppen slik at USB-enheten kommer til syne, og lade den direkte i USB inngangen. Dersom du ønsker å lade den mer diskret kan du benytte deg av ledningen som følger med, samt en liten oppbevaringspose i deilig sateng. Ferdig oppladet vil Mia ha opptil 1,5 time å glede deg på…

 

Vibrasjonen styres enkelt ved hjelp av knappene som gir deg forskjellige styrker på vibrasjonene, samt pirrende pulseringer. Mia vil være den perfekte vibratoren til de som ønsker både fart og spenning! Vibratoren er både hissig og stillegående på en og samme tid…

 

Les mer om reiseklare Mia her!

 

Bilder fra Lelo.com

Se produktvideo her!

 

Maria K. Ebbestad

 

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *