Når forholdet og sexlivet blir rutine, kan det gi en vitamininnsprøytning å leve seg inn i ungdommens eksperimentelle fase. Kyss, kos og tilfredsstill hverandre, uten å ha samleie.

 

Erotisk massasje

Intim, sensuell og erotisk massasje er noe alle burde gi sin partner. I filmen «Erotisk massasje» lærer du teknikken du trenger for å gi sensuell nytelse gjennom berøringens kraft. Serien har solgt mer enn 4 millioner eksemplarer. Her vises det hvordan dere kan vekke hverandres indre glød gjennom lokkende berøringer og intense massasjeteknikker. Se filmen sammen og opplev ny seksuell energi.

 

Tilbake til begynnelsen…

Husker du den opphissende blandingen av frustrasjon og spenning du følte der dere fomlet dere frem på hverandres kropper? Sex uten samleie er en pirrende ting å prøve hvis sexlivet har blitt forutsigbart og kjedelig. Forfatter Linda Sonntag mimrer om den tiden før samleie var aktuelt…

 

Behold klærne på

Start fullt påkledd og ta av plagg for plagg, ned til trusen. Test ut forskjellige stillinger, uten å ta av undertøyet. Det kan hende at friksjonen kan gi orgasme.

 

Masturber hverandre

Dette er en deilig måte å tilfredsstille hverandre på.

 

Mellom brystene

Mange menn drømmer om å få utløsning mellom brystene på en kvinne. Han sitter på en stol med bena spredd og hun på kne foran. Hun kjeler med penisen hans med brystene. Så presser hun penisen mellom brystene og beveger seg opp og ned, mens hun holder roten på penis med den ene hånden og presser brystene sammen med den andre. Bruk gjerne olje også.

 

Mellom bena

Kvinnen presser penis sammen mellom lårene sine, helt øverst, enten i misjonærstillingen eller på alle fire. Hvis han ejakulerer, kan sæd komme inn i vagina, så dette er nok ikke stillingen for de som vil unngå graviditet.

 

Med munnen

Tilfredsstill hverandre med tungen.

 

Eksperimentér og finn andre måter å tilfredsstille hverandre på, uten å ha samleie. Det kan føre dere nærmere hverandre igjen.

 

Kilde: Linda Sonntag

 

Maria K. Ebbestad

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *