Inspirasjon

Elegant orgasme

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=HcACK4qOuQM&w=640&h=390]

 

Suksessvibratoren We-vibe har kommet i en ny og enda bedre utgave. Vibratoren har to motorer med flere forskjellige vibrasjoner for økt nytelse.

 

We-vibe II
En liten og hendig vibrator med to motorer har revolusjonert sexleketøyverdenen og gledet mange par.

Nå er du klar til action!

Vibratoren har en fleksibel del mellom de to motorene slik at du kan justere forsiktig hvordan du liker at vibratoren skal sitte best for deg. Ha på en par dråper vannbasert glidemiddel på delen uten knappene og før den inn i skjeden, sånn at vibratoren på utsiden kommer mot klitoris.

 

We-vibe kan helt trygt brukes i skjeden under samleie, til pirrende glede for dere begge. Vibratoren sender vibrasjoner både mot g-punktet og langs penis. For best komfort for dere begge anbefaler å bruke et vannbasert glidemiddel sånn at det myke silikonmaterialet vibratoren er laget i ikke skaper uønsket friksjon for han. Vibrasjonene bestemmer dere selv ved hjelp av knappene på yttersiden.

 

Se flere farger og kjøp her!

 

Maria K. Ebbestad

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *