Inspirasjon

3 orgasmiske stillinger

 Vi har samlet stillingene som i følge sexekspertene skal hjelpe deg til å nå orgasme, igjen og igjen.

 

Her er tre av hans nytelsesmaksimerende stillinger:

Om du drømmer om en overveldende, vill og vakker orgasme, så er nøkkelen til det å gjøre det enkelt, påstår ekspertene. Jo da, klart det kan være opphissende å se hvordan kroppen kan bendes og bøyes, men om målet er å nå nytelsesnirvana, bør du holde deg unna akrobatikken, sier medforfatteren av boken ”Female Orgasm”, Dorian Solot.

 

 

Sakte klatring
Kvinnen legger seg på ryggen med en pute under rompa. Løft hoftene og vipp beina opp og bakover mot skuldrene dine. Han kommer dypere inn, og når bedre ditt G-punkt.

 

 

Liggende hund
Du har trolig prøvd en hundestilling på alle fire mange ganger før, men for å virkelig maksimere nytelsen, bør du legge deg ned på magen og løfte rumpa så vidt i været. La ham komme inn i deg og sørg for at klitoris får beveget seg fram og tilbake over lakenet i vuggebevegelsene.

 

 

Krysset
Dette er den virkelig avslappende orgasmen. Kvinnen ligger på ryggen, mannen på siden, vendt mot henne. Hun svinger begge beina over hans hofter og lår – som en bro – og lar ham gli forsiktig inn. I denne stillingen tar det noe tid å nå klimaks, men nyt det. Stillingen er svært lite krevende, så ingen av dere vil slite dere ut underveis. Dette er dessuten en stilling hvor dere enkelt kan komme til med hendene for å stimulere klitoris.

 

 

Kilde: Cosmopolitan.com

0 thoughts on “3 orgasmiske stillinger”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *