Inspirasjon

Svelge eller ikke?

 

Det ser så godt ut på film, men når han nærmer seg orgasmen, kvier en del kvinner seg for det som er i ferd med å skje…

 

Slett ikke alle kvinner slurper begjærlig i seg sæden ut fra en pumpende penis. Det er ulike grunner til det, men mange av dem sitter inne i hodene våre. Disse kan man kan jobbe med, hvis man ønsker det. For noen går grensen ganske enkelt der, og det må bare aksepteres. Men det er ingen grunn til å sture for det.

 

Hvis du ikke vil svelge sæden hans kan dere bytte til samleie rett før det går for ham. Eller du kan bruke begge hendene for å masturbere ham og la ham sprute utover brystene dine. Det er en spennende og pirrende opplevelse for mange menn, fordi han kan se akkurat hva som skjer.

 

Men hvis du aldri har prøvd å svelge, er det faktisk verdt et forsøk. Det er aldri farlig, og om du synes konsistensen er rar, så kan du alltids svelge raskt unna, som om du drikker medisin. Etter sier mange – ”det var da ikke så ille”.

 

Og i motsetning til hva noen tror, er det heller ikke fetende. Kun fem kalorier per orgasme. Syns du det er greit at han ejakulerer i munnen din, men ønsker ikke å svelge, kan du for eksempel ha en serviett eller en skål klar til å spytte i rett etterpå.

 

Synes du sæden smaker rart, er det vanligvis på grunn av noe han har spist. Få ham til å kutte ned på salt mat, asparges, potetgull, øl, karri, hvitløk, røyk, rødt kjøtt og kaffe, så skal du se smaken tar seg opp. Mange av disse tingene er det jo lurt å droppe likevel, så da blir det dobbel gevinst på dere!

 

Hva mener du om svelging?

 

 

 

Kilde: askmen.com, love.ivillage.com, Tracey Cox

0 thoughts on “Svelge eller ikke?”

 1. Syns det er lettere å bare svelge og bli ferdig med det enn å kaste bort tid på å ha det i munnen og så finne en plass å spytte det ut.. Er helt ulogiskt hvis du ikke liker smaken liksom…

 2. Å svelge er en nytelse om mannen har et godt og sundt kosthold m masse grønnsaker og rent vann, og trener jevnlig. Da smaker spruten godt, og det føles tilogmed godt og tiltalende å svelge.
  Sånne økologiske vegetarianer-menn er de beste, sæden smaker .. manna..

  MEN:
  om mannen har et kjiiipt ensformig ferdigmat-kosthold og drikker på byen hver helg + gjerne røyker el snuser, da smaker sæden ren gift og jeg tenker bare på å få den ut av munnen fortest mulig, og i alle fall unngår jeg rent instinktivt å svelge den..
  Verste opplevelsen min var med en innrøykt hasj-røyker. PFYYYTIGRISEN, holdt på å spy.

  -Vi hører ofte at ulike menn sin sprut kan smake forskjellig, men ingen virker å ha skjønt sammenhengen mellom livsstil, sædsmak (og sikkert sædkvalitet også)
  PS: tilsvarende smaksopplevelser ift. livsstil gjelder sikkert damers safter også, vil jeg tro.

 3. Å variere er det aller beste; svelge, bare ta det i munnen, at han spruter på puppene, og av og til får han lov å sprute i ansiktet mitt. Han digger alt uansett 😀

 4. Jeg svelger alltid, selv om det ikke alltid smaker like godt! Tror det er mer sexy for guttene, enn at man løper ut i badet og spytter det ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *