Selv om kvinners evne til å få multiorgasme er velkjent, er det mindre kjent at også menn kan få flere orgasmer på rad. For de aller fleste menn skjer ejakulasjon samtidig som orgasme, og det er lett å tenke at de er én og samme prosess. Men hvis du ønsker å oppleve multiorgasme må du lære å skille ejakulasjonen fra orgasmen.

 

Øvelse gjør mester

Det krever tid og øvelse. Teknikken bygger på eldgamle tradisjoner fra Østen, og kroppens pust og energistrømmer spiller viktige roller. Hvis du har gjort litt yoga tidligere, er du et godt skritt på vei. Det beste er å øve seg på stegene nedenfor på egen hånd. Da har du ro til å gjøre ting i ditt tempo.

 

Finn din PC-muskel.

Dette er muskelen som du bruker til å stoppe tissestrålen. For å oppnå multiorgasme må denne muskelen trenes opp. Øv på å stramme og slappe av muskelen. Dette kalles Kegel-øvelser eller bekkenøvelser.

 

Finn din grense.

Det er det øyeblikket under seksuell opphisselse hvor du ikke lenger klarer å holde igjen ejakulasjon. Den beste måten er å masturbere og følge nøye med på hva som skjer i kroppen din.

 

Etter hvert kan du begynne å leke med grensene dine. Masturber til du kommer helt på grensen, stopp så opp, pust, og begynn igjen.

 

Når du merker at du nærmer deg klimaks, stopp stimuleringen og press sammen PC-muskelen. Hold den i et par sekunder. Legg merke til hvordan det føles. Det er denne teknikken du skal bruke for å hindre ejakulasjon.

 

Å oppnå multiorgasme krever også at du kontrollerer energien som vanligvis blir utløst når du får orgasme. Energien skal ikke flyte ut av deg, men flyte oppover til magen og brystet og andre deler av kroppen. Her spiller pusten en viktig rolle.

 

Siste steg er å la deg selv ha en orgasme, mens du presser sammen PC-muskelen og konsentrerer deg om å la energien flyte utover i kroppen. Dette tar tid og øvelse, men det verste som kan skje er at du får en orgasme og ejakulerer. Etter hvert kan du nå grensen din, gå over den og oppleve en orgasme uten ejakulasjon. Og så kan du få orgasme til. Og enda en.

 

Finnes det diverse kremer for å opprettholde ereksjonen veldig lenge?
Ja, det finnes kremer med bedøvende effekt slik at man klarer å holde tilbake utløsningen lenger. Men husk at de fleste kvinner ikke setter pris på et 3 timer langt samleie heller…

 

Kremene er ment som en starthjelp, som både holder ereksjonen lengre og som holder tilbake utløsningen. Når det gjelder ereksjonsproblemer så finnes det andre hjelpemidler, som for eksempel penisringer for ereksjonen. Disse er en bedre løsningen en medisiner og kremer på lang sikt.

 

Når det er snakk om å holde tilbake utløsningen så anbefales det å bruke kremen i tillegg til at man trener på å holde tilbake selv. En må kjenne etter hva som stimulerer penis mye og lite, hvilke stillinger som er de beste for å holde lengre, og man må tilpasse fart osv, for at en skal kunne lære seg selv teknikken.

 

Her finner du en rekke produkter som kan gjøre sexlivet ditt bedre.

Kilde: about.com og Kondomeriet

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *