Inspirasjon

Jakten på en one night stand

 

Mange har hatt det, mange kommer til å ha det og noen ser ut til å livnære seg på det som vampyrer i natten. Nei, vi snakker ikke om en burger på vei hjem fra byen, men sex med en fremmed i form av et one night stand…Mange har hatt det, mange kommer til å ha det og noen ser ut til å livnære seg på det som vampyrer i natten. Nei, vi snakker ikke om en burger på vei hjem fra byen, men sex med en fremmed i form av et one night stand…

 

En kan spørre seg om man går glipp av fantastiske eventyr som gir en naturlig rus hvis en allerede er i et forhold og deler det meste. Eller er koselige søndagsmorgener med kjæresten i sengen egentlig er det alle vil ha?

 

Den pirrende jakten
Man kan mene mye om dette, sexekspert Tracey Cox påpeker at mye av single sexen handler om øyeblikkene før ting skjer. Før det første kysset, før du skal ligge med din utkårede for kvelden. Grunnen til at det er så spennende er fordi dere ikke har vært sammen før. Jakten er berusende. Sexen, hvis det blir noe, er oftest så som så. Mange jenter angrer dagen etter fordi en god bok hadde gitt bedre uttelling…

 

Tre faktorer
Tracey henviser til tre ulike faktorer som påvirker one night standen:
Det gode er at hvis du ikke har hatt sex på en stund kan en dampende helg gi mer enn bare din seksuelle selvtillit et dytt. Feromonene, de kjemiske stoffene som gir sexdriften din en kickstart, får påfyll fordi du absorberer feromoner fra partneren din under samleiet.

 

Det onde er at teknikken kan det bli så som så med. Du kjenner ikke den andre, den andre kjenner ikke deg. Ingen av dere aner hva som tenner den andre og det kan virke litt bortkastet å opplyse om det også, bare for denne ene gangen. Det hele kan derfor bli litt egoistisk, siden begge er opptatt av egen nytelse.

 

Bruk kondom
Det grusomme er også det viktigste, for bruk for all del kondom. Husk også at kondom ikke beskytter mot herpes og flatlus, så dette blir litt ekstremsport. De følelsesmessige følgene kan også være lite fristende. Aldri tenk på å ha sex med en fremmed hvis du tror at du vil angre dagen etter. La det heller bli med jakten, og ta taxi alene hjem isteden.
Kilde: Tracey Cox

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *