Inspirasjon

Trekant-sex?

 

Det er mange som fantaserer om trekant og syns det høres spennende ut å ha med en til i sengen. Men bør alle fantasier utspilles?

 

Trekant-sex topper listen over sexfantasier for mange, noe partneren ikke alltid er like begeistret for. Hva gjør man om partneren ønsker å utspille fantasier som er langt over egen grense? For mange menn er den store drømmen å ha sex med to damer, mens det er uaktuelt å bringe en mann inn i sengen.

 

Om ikke jenta i forholdet deler samme oppfatning kan dette i enkelte tilfeller kan dette føre til samlivsbrudd. Det å bringe en tredjepart inn i sexlivet kan fort føre til krangling og sjalusi, så tenk nøye gjennom konsekvensene før dere bestemmer dere.

 

Flere lesere lurer på hva man skal gjøre om partneren ønsker trekant-sex når man selv ikke har den fantasien. Det er veldig viktig at begge parter i et forhold respekterer hverandres grenser, og ikke presser hverandre til å gjøre noe som føles ukomfortabelt. Sex skal være spennende og eksperimenterende, men begge må ønske å gjennomføre en fantasi før den utføres.

 

Dette bør dere tenke på dersom dere vurderer en trekant:

 

–          Er vi trygge nok på forholdet, og vet hvilke grenser vi begge har?

–          Klarer vi å skille mellom sex og følelser?

–          Vil det være ok å se partneren min ha sex med andre?

–          Er dette kun et eksperiment eller noe vi skal gjenta?

–          Er dette så viktig for meg at jeg vil risikere forholdet?

–          Er dette noe vi vil gjennomføre eller bør det holdes i fantasien?

 

 

Når det er sagt er det mange par som gjennomfører sine fantasier om trekant med stort hell. Så snakk med partneren din om hva som passer DERE best når det kommer til å oppfylle hverandres seksuelle fantasier.

 

0 thoughts on “Trekant-sex?”

  1. Jeg og kjæresten har pratet om det, men han vil heller se på at jeg har sex med en annen jente. Han sier også at om jeg har sex med en annen jente uten at han ser på er greit så lenge jeg forteller ham om det til hver minste detalj, sånn at han kan fantasere om det som forplay 🙂

  2. Jeg fantaserte om å ha trekant med to menn. Da jeg ble singel skjedde det bare en kveld. Utrolig gøy. Kunne godt ha prøvd det med en annen jente og en mann også.

    Men! Jeg tror ikke det er noe jeg kunne finne på å gjøre i et serriøst forhold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *