Enten dere skal ta en kjappis på kjøkkenbenken eller har dampende elskov bak lukkede dører, handler det om å skape den rette stemningen. Her er tre viktige ting du bør tenke på:

 

Belysning

Det er viktig for begge å føle seg attraktive ovenfor den andre parten. Har du kanskje ikke kommet helt i gang med treningsprogrammet etter julens godsaker er hemmeligheten til å føle seg sexy, riktig belysning. Du kan da fremme de steder du er stolt av, og gjemme de du helst ville vært foruten. Dempet belysning gir kroppen en sexy glød og skaper intens spenning i motsetning til flombelysning. Om du ikke tenner stearinlys i hele rommet, så demp dimeren for ekstra pirrende stemning før dere setter i gang.

Lukt

Duftlys er stemningsskapende for noen, men lukten kan for andre virke kvalmende og husk at en del reagerer med migrene. Prøv heller derfor en deilig massasjeolje med lukt å gi hverandre erotisk nytelse med hendene. De stive skuldrene kan dere myke opp en annen gang, nå er det de erogene sonene som skal stå i fokus. Kjærtegn rumpe og lår med myke hender og ha din fulle fokus på selve hudkontakten. Når det kommer til valg av duft er det viktig at dere begge liker lukten for å få full uttelling. Velg mellom avslappende lavendel, oppkvikkende sjasmin eller skap romantisk stemning med Ylang ylang som også virker mot søvnløshet og stress. (Her finner du flere massasjeoljer)

Musikk

Man skulle kanskje tro at musikk vil forstyrre akten, eller at det å sette på Love song’s collection vil skape klein stemning, men den gang ei. En ny studie viser at musikk utløser et kjemisk stoff som gir velbehag, melder ABC Nyheter. Ved hjelp av hjerneskanning fant forskerne ut at musikk frigir lyststoffet dopamin, det samme stoffet som produseres når man har sex. Skanningen viste at deltagernes hjerner sendte ut mer dopamin når de hørte sin favorittmusikk, så finn derfor deres felles favoritter og styr volumknappen etter stemningsnivået. Ha en dampende het aften i vinterkulda.

Skrevet av Maria K. Ebbestad, Kondomeriet AS

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *