Snerten analpakke

Artikkelnr. 119089
1 omtaler
199,- før 258,00

ÅPNE BAKDØRA

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Snerten analplugg og anal glidemiddel sikrer at analleken går som smurt... Denne pakken er perfekt for nybegynnere!

Hvorfor bruke analplugg? 

Området rundt og i anus har mange nervetråder og er faktisk et av kroppens mest følsomme områder. Når området stimuleres, vil det føles ekstra pirrende, og orgasmen kan føles enda deiligere. Kanskje ikke rart at flere og flere setter bakdøra på gløtt...? 

Mer Lyst Snerten analplugg 

Mer Lyst Snerten analplugg er perfekt til nybegynnere, både kvinner og menn, som ønsker å utforske bakdørsparadiset. Den er laget i mykt silikon, som glir lett over huden, og har en stopper i bunnen som sikrer trygg bruk! Stopperen fungerer også som en sugekopp, hvilken gjør at du fint kan ta den med i dusjen for en våtere affære. Analpluggen er utformet med fire kuler i økende størrelse. Jo lenger du innfører den, desto større blir kulene. Med rett glidemiddel kan du pirre deg selv eller partneren ved å føre analpluggen ut og inn med deilig glid. Ringmusklene i anus vil gripe rundt kulene og gi deg en herlig og annerledes følelse. Ta sjansen og prøv. Du vil trolig takke oss senere! 

  • Materiale: Termoplast (PVC)
  • Lengde: 11 cm
  • Bredde nederste kule: 2,2 cm
  • Omkrets nederste kule: 8 cm
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glid

Anal glidemiddel Easyglide 150 ml

Når man skal utforske bakdøra, er det utrolig viktig å bruke masse glid. Bak der produseres det nemlig ingen naturlig fukt, så ikke vær redd for å smøre tykt på! Pakken inneholder derfor også Anal glidemiddel Easyglide som er spesielt utformet for analsex, både med partner og med anale sexleketøy. Analglidet er vannbasert, tyktflytende og holder ekstra lenge på fuktigheten. Det vaskes lett bort med vann og setter ikke flekker! 

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Hydroxyethyl cellulose, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Mer nysgjerrig på analsex? Her finner du åtte analvettregler for nybegynnere. 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?