Mer Lyst Sexy rabbitvibratorpakke

Artikkelnr. 119447
829,- før 1086,00

SEXY RABBIT

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Sexy rabbitvibrator oser av sex, og i denne pakken får du med tilbehøret du trenger for å nå klimaks – glidemiddel, vibratorrens og orgasmekrem!

Sexy rabbitvibrator

Som navnet tilsier er dette helt klart en av de mer sexy rabbitvibratorene på markedet! Designerrabbiten er dekt av silkemykt silikon, noe som gir en deilig og luksuriøs følelse mot huden. Sexy rabbitvibrator har integrerte knapper på undersiden og 7 lekne programmer både i skaftet og i klitorisdelen. Hold inne startknappen i 3 sekunder for å slå den på. Denne rabbitvibratoren tar hensyn til dine preferanser. Vil du ha forsiktige vibrasjoner mot klitoris, samtidig som du får kraftige vibrasjoner mot g-punktet? Ingen problem. De ulike delene kan styres separat, slik at du får det akkurat som du vil.

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

Kombinasjonen av innvendig og utvendig stimuli, sammen med denne orgasmekremen er en uslåelig kombinasjon! Kondomeriets orgasmekrem inneholder L-Arginin, en aminosyre som gjør at blodårene rettes ut og mer oksygen kommer til. På denne måten blir du mer følsom for berøring, slik at orgasmen kan komme lettere og mer intenst. 

Masser en liten ert av kremen på klitoris og området rundt, og la den få virke en liten stund. Deretter stimuler som du selv ønsker, eller med partner. Smør ikke på for mye, da dette kan virke nummende på området. Prøv deg heller frem med mengden. Vi er alle forskjellige, og trenger litt ulik mengde med krem.

Luksus Sensitiv glid tube 100 ml

Luksus Sensitiv er et hybridglidemiddel, som kan nytes alene, i selskap av et sexleketøy eller til intim utfoldelse sammen med en partner. Glidekremen gir en glatt og silkemyk følelse under samleie, kan også brukes med sexleketøy, kondomer eller ved analsex.

Vibratorrens 100 ml

Smak og Behag Vibratorrens er en bakteriedrepende og desinfiserende rensegelé. Vibratorrensen tar bort minst 99% av de skadelige bakteriene, og er noe som anbefales å bruke med alle leketøy som har hatt kontakt med underlivet, både innvendig og utvendig.

Hvor mange stjerner vil du gi?